banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Siyonist Nüklerde Israrcı

Siyonist Cumhurbaşkanı Şimon Peres 10 Temmuz Cumartesi yaptığı açıklamada işgal yönetiminin Nükleer Silahların Yayılmasını Önleme Anlaşmasına katılmayacağını bir kez daha yineledi.

Siyonist işgal radyosu konuyla ilgili verdiği haberde Peres'in şöyle dediğini duyurdu: "İsrail hiç bir gün nükleer silaha sahip olduğunu söylemedi. Elimizde bu tür silahlar olduğuna dair bir şüphe varsa bunun bir önemi yok. Çünkü bunun caydırıcı bir yönü var. Tahran'ın etrafında anti füze sistemleri kurulmadan İran'a karşı askeri bir saldırıya geçmemek gerekir. İran sadece İsrail için değil bütün dünya için bir tehdittir."

Kuzey Kore'yi; İran, Suriye ve Hizbullah'a silah satmakla suçlayan Peres, Kuzey Kore'nin füze ve nükleer santrallerin satıldığı serbest bir pazar haline geldiğini ifade etti.

Özgürlük Filosuna yapılan saldırıyı da savunan Peres, bu saldırıya katılan işgal askerlerinin kendilerini savunduklarını iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.