banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Siyonist Asker Mescidi Aksa Avlusuna Yangın Bombası Attı
Filistinli kaynaklar, dün devriye gezen Siyonist askerlerden birinin Mescidi Aksa'nın avlusunda bulunan ağaçların arasına yangın bombası atarak kaçtığını belirtti.

Görgü şahitleri de dün (20 Nisan Çarşamba) gece Mescidi Aksa'ya karşı yapılan barbar saldırıyla ilgili şu bilgiyi verdiler: “Dün gece Mescidi Aksa'nın çevresinde devriye gezen Siyonist askeri araç Mescidi Aksa'nın doğu tarafında bulunan surlarının önünde durdu. Araçtan inen Siyonist askerlerden biri elindeki yangın bombasını caminin avlusuna atıp Ez-Zeytun dağına doğru kaçmaya başladı. Atılan bombanın ağaçlardan uzak bir yere düşmesi ve mekânda insanların bulunmaması Mescidi Aksa'da olası bir faciayı önledi.”

Diğer taraftan Yahudilerin Pesah Bayramı çerçevesinde Siyonistlerden kalabalık bir grubun bugün (21 Nisan Perşembe) sabah erken saatlerde işgal polisinin himayesinde Mescidi Aksa'nın avlusunu bastıkları belirtildi.

Sabah namazında Mescidi Aksa'da bulunan ve içeride nöbet tutan Filistinliler aşırı sağcı Siyonistlerin Mescidi Aksa'da telmudi ayinler yapmalarına asla izin vermeyeceklerini ifade ettiler.
fiem

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.