banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Siverek'te fakülte kurulması için YÖK'ten onay

Harran Üniversitesi Senatosunun aldığı karar Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından uygun görülerek Siverek’te 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Fakültesi kurulması onaylandı.

Harran Üniversitesi Senatosu geçtiğimiz Kasım ayında düzenlemiş olduğu oturumda, 2014.17.05 No’lu karar ile Siverek ilçesinde 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Fakültesi kurulması kararı almış ve bu kararını, onay için  Yüksek Öğretim Kurulu’na göndermişti.

Konu hakkında bilgi veren Siverek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Murat Sevgili, alınan kararın çok sevindirici olduğunu belirterek, “Yüksek Öğretim Kurulunca yapılan incelemeler tamamlanmış olup, Harran Üniversitesi’nin bu talebi YÖK’ün aldığı 5896 sayılı kararla uygun görülerek Siverek’te Uygulamalı Bilimler Fakültesi kurulması onamıştır. Siverek halkına hayırlı olsun.” dedi.  (İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.