banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Sırp Büyükelçi Sipasojevic, Şanlıurfa’da
Bölge gezisi kapsamında Şanlıurfa’ya gelen Sırbistan Büyükelçisi Dusan Sipasojevic, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç bir süre makamında görüştü.
Büyükelçinin Şanlıurfa’yı ziyaretiyle ilgili olarak bir açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, “Bu tür ziyaretlerin ikili ilişkilerin geliştirilmesine, yatırım ortamlarının daha da iyileştirilmesine katkı sağlayacaktır” diyerek ziyaretinden dolayı büyükelçiye teşekkür etti.
Büyükelçisi Dusan Sipasojevic ise, Şanlıurfa’nın Sırbistan’da çok iyi bilinen bir şehir olduğunu belirterek, “Ülkemde çok bilinen bir şehir. Bütün insanlığın ortak medeniyetine ait birçok şeyi barındırıyor.  Güzel insanları ve güzel yiyecekleriyle de ünlü bir şehir Şanlıurfa” dedi. 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.