banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Sınırdan araç ve hayvan geçişleri bekleniyor

Suruç ilçesi geçici Yumurtalık geçiş noktasındaki bekleyen Kobanilerin araç ve hayvanlarının geçişlerinin son aşamaya geldiği ve birkaç saat içinde alımların yapılması bekleniyor.

Sosyal ve Çalışma Bakanı Faruk Çelik’in Suriye sınırındaki mültecilerin beraberinde getirdikleri hayvan ve araçların geçişi ile ilgili talimatının ardından 3 günlük bir çalışmadan sonra alımların yapılması bekleniyor.

Yapılan çalışmalarda 3 gün boyunca geniş bir alanda bir metre derinliğinde bir metre genişliğinde hendekler kazılarak alanın 4 tarafında araçların yeri hazırlandı.

Giriş çıkışın kontrollü olması için tüm tedbirler alınırken bir süre sonra araç ve hayvan geçişlerin yapılması bekleniyor.   (Osman Gülebak-Mehmet Aslan - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.