banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Sınırda çatışma, Gözlemcileri 20 bin kişi karşıladı
Arap Birliği gözlemcileri Suriye'nin Humus kentinde ilk günkü çalışmalarını tamamladı. Gözlemciler, incelemeleri kapsamında bugün Humus valisiyle görüştü.

Gözlemcilerin kente ulaşmasına mukabil, yaklaşık 20 bin kişi Esad karşıtı gösteri düzenledi.

BORU HATTINA SALDIRI

Suriye haber ajansı el Sana ise kentte bulunan petrol boru hattına silahlı gruplar tarafından saldırı düzenlendiğini açıkladı.

SINIRDA SICAK TEMAS

Suriye’nin İdlib kentinde Baas güçleri Türkiye sınırından sızmaya çalışan silahlı bir grubu yardım etmeye çalışan bir grupla çatışmaya girdi.

Askeri bir kaynak Suriye’nin resmi haber ajansı el Sana’ya verdiği demeçte, güvenlik birimlerinin silahlıların bir kısmını etkisiz hale getirmeyi ve bir kısmını yaralamayı başardığını açıkladı.  Ayrıca silahlı grubun elindeki silah, mühimmat, askeri üniforma, cep telefonları ve sahte kimliklere el koyduğunu bildirdi.

Kaynak, grubun diğer elemanlarının Türkiye topraklarına doğru kaçtıklarına işaret ederek ele geçirilen teçhizatların Suriye topraklarındaki saldırıları ve katliamlar yapmak üzere hazırlandığına dikkat çekti.
Dunyabulteni.net

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.