banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şiddetin başkentinde Türk düğünü

Türkiyenin Bağdat Büyükelçiliğinde 3. Katip olarak çalışan Ömer Doğrukol ile Türkiyenin Üsküp Büyükelçiliğinde yine 3. Katip olarak çalışan Gözde Öztürk, dünya evine Bağdatta girdiler.

Büyükelçilikte düzenlenen törende çiftin nikahı Bağdat Büyükelçisi Murat Özçelik tarafından kıyıldı.

BEREKETLİ HİLALİN BAŞKENTİ

Özçelik, Büyükelçilik kayıtlarını gözden geçirdiklerini, bugüne kadar burada hiç nikah kıyılmadığını söyledi. Çiftin nikah için Bağdatı seçmelerinden dolayı mutluluğunu dile getiren Özçelik, Ben değerli meslektaşlarım Gözde ve Ömerin öncelikle bu güzel ve kutsal evlilik müessesesine girerken Bağdatı bu iş için seçmiş olmalarından dolayı hakikaten mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Burası bereketli hilalin başkenti. Dolayısıyla bu evliliklerinin bu başkentte kendilerine bereket ve hayır getirmesini diliyorum dedi.

GELİN ARAPÇA ŞARKI SÖYLEDİ

Türk diplomatların yanı sıra Türk işadamları ve Iraklı davetlilerin katıldığı düğünde Iraklı sanatçının Türkçe şarkı, gelinin ise Arapça şarkı söylemesi gecenin en ilginç anlarındandı.

Mutlu anlarını Bağdatta yaşama fikrini AA muhabirine anlatan Gözde Öztürk, Bağdatta güzel olaylara da imza atabileceklerini göstermek adına evliliklerini Bağdatta yapmayı, mutlu günlerini Bağdatta yaşamayı tercih ettiklerini söyledi.

Damat Ömer Doğrukol da en güzel günlerini, çevresi olumsuzluklarla kaplı olduğu kanısının hakim olduğu bir yerde, böyle güzel bir hadiseyi eşi ve dostlarıyla beraber yaşamak istediğini belirtti.

Çift, bu mutlu günlerinin Bağdatta ve Irakta daha mutlu günlere ve barışa vesile olması dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.