banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Şehit Polis Memuru Serdar Gören Dualarla Uğurlandı

Dün akşam saatlerinde Haliliye ilçesi Necmettin Cevheri Bulvarı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde meydana kazada yaşamını yitiren motorize trafik polisi 37 yaşındaki Serdar Gören için bugün sabah Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

Uğurlama töreninde Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük Şehit eşi İde'yi teselli ederken eşin sözleri Valiyi duygulandırdı. "Ben seni göreve gönderdim ölüme değil beni yalnız bırakma ben bu yükü kaldıramam, kızlarıma kim babalık yapacak"dedi.

Düzenlenen cenaze töreni sonrasında Devlet büyüklerine öncülük eden şehit polis memuru evli ve 4 çocuk babası Serdar Gören'in cenazesi memleketi Gaziantep'in Nizip ilçesine gönderildi.

 Törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İl emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreter yardımcısı Mahmut Kırıkçı, il kent protokolü şehit yakınları, Vatandaşlar ve polisler katıldı.

Şehit polisin cenazesinde Anne İde, eşi Fikriye ve kızları Sevilay, Sıla, Halime ve Rümeyya Gören gözyaşlarına hakim olmadı, cenaze arkasında yer alan Baba Mehmet Gören ayakta durmakta güçlük çekti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.