banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Savaş bölgelerinde kurban dağıttılar

 Savaş ve işgaller sebebiyle ülkelerini terk etmiş muhacirlere yaptığı yardımlarla tanınan İMKANDER, savaş bölgelerine ekipler göndererek bu bölgelerde kurban kesimi yaptı. 

İMKANDER, Suriye'nin Halep ve İdlib kentlerinde evlerinin yıkıntıları üzerinde derme çatma çadırlarda yaşamaya çalışan halka kurban eti ulaştırdı. Ekiplerin bir diğer adresi ise Çeçenistan sınırındaki Pankisi Vadisi oldu.

Bu bölgede Rusya'nın ve Kadirov milislerinin saldırılarından kaçarak Pankisi Vadisi'ne yaşamaya çalışan 10 bin Çeçen mülteciye bulunuyor. Dernek kurban kesimini bu bölgede yapıp Çeçen müslümanlara dağıttı.

Dernek, Gazze'de ise partner kuruluşlarla ortak çalışmalar yaparak bundan sonraki senelerde de Gazze, Ramallah ve Kudüs'te faaliyetlerde bulunacağını açıkladı.

Genel olarak kesilen kurbanlar, içlerinde yetimlerin yaşadığı ve yetişkin erkeğin bulunmadığı evlere 15 kilogram, diğer tüm ihtiyaç sahipleri içinse 4 kilogramlık paketler halinde dağıtıldı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.