banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfaspor'da transfer belirsizliği sürüyor
PTT 1.Ligde mücadele veren Şanlıurfaspor’da sessizlik sürüyor. Yönetimin yanı sıra hangi futbolcuların kalacağı, hangi futbolcuların gideceği ise belirsizliğini koruyor. Teknik direktörlük koltuğunun boş olduğu sarı yeşilli ekipte yaşananlar sır gibi saklanıyor.
 
Sezonu 52 puanla sekizinci sırada tamamlayan ceylanlarda takımı kimin sahipleneceği, yönetimin kimlerle oluşacağı, yeni yönetimin kurulup kurulmayacağı ise bilinmiyor. Teknik heyetin bu sessizliği Şanlıurfa’da taraftarlar arasında söylentilerin çıkmasına sebep oldu.
 
Sezon öncesinde yaşanan bu durum en çok taraftarı etkiledi. Taraftarlar yaşanan bu sessizlikten dolayı, takımın bu sezon ilk sıralarda görmek bir yana ligde kalmasının bile mucize olduğunu belittiler. Futbol otoriteri ise Şanlıurfaspor’un bu sezon lige tutunmaya çalışacağını, takımın şampiyonluktan ziyade ligde kalmaya yönelik oynayacağını belittiler. Henüz teknik direktörlük koltuğunun boş olduğu takımda, nasıl bir kadronun kurulacağı ise merak konusu oldu.
 
Mümkün olduğu kadar elde ki kadroyla mücadele verecek olan Şanlıurfaspor 2014-2015 sezonunda transfer şampiyonu olurken, bu sezon ise transferde sessiz kalacağı mevcut kadronun korunacağı söylentiler arasında yerini korudu.

Şanlıurfaspor’da sessizlik sürerken, PTT 1.Lig ekipleri takımlarına yeni isimleri dahil etmeyi sürdürüyor. İzmir ekibi Göztepe Torku Konyaspor’dan Benjamin Fuchs, Fildişi Sahilli Jean Jacques Gosso’yu renklerine bağladı. Yeni Malatyaspor ise kadrosuna Azad Filiz’i dahil etmeyi başardı. İzmir temsilcisi Karşıyaka’nın ise Kayserispor’un yıldız golcüsü Mert Nobre için harekete geçtiği öğrenildi, Mehmet Eren ve Taha Balcı’yı masa oturtan ekip ileri uçta Mert Nobre’yi takıma kazandırmayı hedefliyor.

Kaynak: Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.