banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfalılar Filistin gecesinde buluşuyor

Şanlıurfa’da düzenlenecek olan “4. Filistin Kültür Haftası”na Şanlıurfalıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Dışişleri Bakanlığının himayesinde Filistin Ankara Büyükelçiliği ve Şanlıurfa Belediyesi’nce ortaklaşa düzenlenen “4. Filistin Kültür Haftası” 27–28 Temmuz 2011 tarihinde Şanlıurfa’da kutlanıyor.

 

Perşembe günü saat 20.00’da Balıklıgöl Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek olan törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik katılacak. Bakan Çelik’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nabil Maalouf, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ile çok sayıda davetli hazır bulunacak.

 

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nabil Maalouf ise Çarşamba gününden beri Şanlıurfa’da olduğu ve “4. Filistin Kültür Haftası” programının eksiz yapılması için gayret gösterdiği bildirildi.

 

4. Filistin Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik bir konuşma yapacak. Daha sonra program Filistin kültür etkinlikleriyle sona erecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.