banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

Şanlıurfa'dan Suriye'ye iki yardım tırı gönderildi

İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde yapılan uğurlamada Vali İzzettin Küçük Platform Başkanı Osman Gerem’den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alarak, platformun deposunu gezdi. Uğurlama öncesinde bir açıklama yapan Vali Küçük; platform yetkililerine ve destek veren herkese teşekkür etti.

 

Suriye’de yaşayanların bir imtihan içerisinde olduğunu belirten Vali Küçük: “Suriye’de yaşayanlar bir imtihan içerisindeler ama onların komşusu olan bizler de ayrı bir imtihanın içerisindeyiz. Şanlıurfa halkının da bu imtihandan alnının akıyla geçtiğine inanıyorum. Şanlıurfalılar Suriye’den gelenlere her şekilde kucak açmıştır. Kendisi sıkıntıya düşmüştür ama yardımlarını ve düşene uzatılan merhamet elini de hiçbir zaman eksik etmemiştir” dedi. Devlet olarak da ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Vali Küçük, bu yolda çalışan derneklerimize desteğimizi sunmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasına son verdi.

 

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem ise yaptığı açıklamada yaptıkları çalışmalara verdiği desteklerden dolayı Vali İzzettin Küçük’e teşekkür etti. Yardım malzemesi taşıyan tırlar yapılan duaların ardından Suriye’ye ulaştırılmak üzere uğurlandı.

 

İtfaiye Çalışanlarına Ziyaret

 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye’ye yardım taşıyan tırların uğurlanmasının ardından İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde İtfaiye çalışanlarıyla da bir araya geldi. Bir süre İtfaiye yetkilileriyle sohbet eden Vali Küçük ikram edilen çayı içtikten sonra beraberindekilerle birlikte buradan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.