banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

ŞANLIURFA'DAKİ GENÇLER:

Şanlıurfa Gençlik Merkezi çalışanları gönüllüleri ile beraber Camiler Haftası nedeniyle sabah namazı ibadetlerini yerine getirmek için Balıklıgöl e gitti. Balıklıgöl de Halil ül Rahman Camisin de toplanan gençler Kuranı Kerim tilaveti dinledikten sonra sabah namazını kıldı. Gençler sabah namazından sonra sabah zikrine katıldılar.
Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezi Liderleri “ Amacımız elbette öncelikle Allah a olan görevimizi yerine getirmek ama bunu gençlerle yapmamızın amacı ise onlara hem dinimizin gerektiği gibi namaz kılmayı hatırlatmak hem de camiyi sevdirmektir. Camilerin hayatımızda ki önemini vurgulamak gerektiğini düşündük ve bunu özellikle camiler haftasında yaparsak daha anlamlı olur diye düşündük. Bugün gençleri biz camiye götürdük yarın onlar da başka gençleri götürecekler. Gençlerin camilere olan bakış acılarını değiştirmemiz gerekir. Daha sık gitmelerini sağlamak için bazen de cami avlusunda namaz dan önce sohbetlerimiz olmaktadır. “ dedi.
Şanlıurfa Gençlik Merkezi gönüllüleri ise “ Bizim aramız da namazı devamlı kılan da var sadece Cuma namazına giden arkadaşlarımız da var. Liderlerimizin sabah namazı teklifi hoşumuza gitti ve beraber Halil ül Rahman Camisine gittik. Aslında ambiyansı çok güzeldi. Camiler insana nereden geldiğini ve nereye gideceğini hatırlatıyor. Çıkışta da hep beraber çorba içip camiler hakkında konuştuk. Gençlik merkezimize bize bu imkânı sağladı için teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.