banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Şanlıurfa'da Yağış Var

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Türkiye genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneyi, Çanakkale, İzmir, Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Edirne'nin güney, Aydın'ın kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların; akşam ve gece saatlerinde Ağrı ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ve Ege ile yurdun iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ve Ege ile yurdun iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu; akşam saatlerinden itibaren Edirne'nin güney ilçeleri ile Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu; akşam saatlerinden itibaren İzmir çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu; Bugün (Pazartesi) Adana, Osmaniye, K.Maraş ve Hatay çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu; Bugün (Pazartesi) Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu; güney kesimleri ile Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların; akşam ve gece saatlerinde Ağrı ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.