banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Şanlıurfa'da trafiği rahatlatmak için yeni yollar açılıyor

 Yol ağı itibariyle Türkiye’nin en büyük ilk 10 ili arasında bulunan Şanlıurfa’da yeni yollar açılıyor. Haliliye ilçesinde yapılan yol çalışmasının, kentin ana arterlerinde artan trafik yoğunluğunu azaltması bekleniyor.

Devteşti Mahallesi’nde yeni açılacak yol hattında incelemelerde bulunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, açılan yeni yolların yapım çalışmalarını teknik ekibi ile birlikte inceledi.

Yol çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Demirkol, “Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Bu yollar kentin çehresini değiştireceği gibi, Haliliye ilçemizin de gelişmesi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için çok önemli. Bu nedenlerle çalışmalarımız devam edecek. Yeni planlamalarımız ise zamanla bu ağlara dâhil olacaktır. Başlayan yeni yol açma çalışmaları, stabilize yol çalışmaları, gerekse parke kaplama çalışmalarını ilçe sakinlerinin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.