banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfa’da İngiltere’de tanıtılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen turizm fuarında oluşturulan 1000 m2’lik Türkiye standında Şanlıurfa’ya da yer ayrıldı. Oluşturulan Şanlıurfa standını ilk gününde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen de ziyaret etti.

Fuar’da Şanlıurfa’nın tanıtımında Göbeklitepe ön planda tutulurken, Şanlıurfa ile Göbeklitepe’yi Türkçe ve İngilizce anlatan broşür, VCD ve DVD’ler ziyaretçilere dağıtıldı. Özellikle Göbeklitepe’nin yakın zamanda İngiliz basınında sıkça yer bulmasından dolayı Şanlıurfa standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Büyük bir turizm marketi haline gelen WTM fuarında 184 ülke temsil edilirken, Şanlıurfa da WTM fuarı ile uluslararası bir fuarda tanıtıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de katıldığı ve 4-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuara Vali Celalettin Güvenç’in başkanlığında katılan Şanlıurfa heyetinde; Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.