banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa'da çöp aracı otomobil ile çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Kaza, Şanlıurfa Akçakale karayolu ile Mardin karayolunu birbirine bağlayan ŞUTİM Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 61 K 13353 plakalı belediye çöp aracı ile plakası öğrenilemeyen otomobil, bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kazanın şiddeti ile çöp aracı ters dönerken araçlar hurdaya döndü.

Kazanın haber verilmesiyle olay yerine gelen itfaiye ve kurtarma ekipleri, yaralıları sıkıştıkları araçlardan çıkartılarak Şanlıurfa Balıklı Göl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Feci kazada, ismi öğrenilemeyen bir kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Yaralıların tedavisi sürüyor.

Öte yandan, kazanın, kavşakta trafik ışığının bulunmamasından kaynaklandığını belirten olay yerindeki vatandaşlar, sürekli aynı yerde kaza olduğunu ifade ederek duruma tepki gösterdiler.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.