banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Şanlıurfa'da Ambulansla kaçak sigara sevkiyatı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan yol kontrolünde, durumundan şüphelenilen ambulansın durdurularak yapılan aramada, 31 bin  60  adet kaçak sigara ile sahte ambulans plakaları ele geçirildiği bildirildi.

 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şubesi tarafından yapılan açıklamada, dün  saat  19.00 sıralarında polis ekiplerinin Siverek ilçesi  Diyarbakır yolu üzerinde yapılan  yol uygulamasında,  durumundan şüphelenilen bir ambulans durduruldu. 


21 AAB 41 resmi plakalı ambulansın içerisinde yapılan aramada; 31060 paket gümrük kaçağı sigara ile her plakadan ikişer adet olmak üzere toplam 16 (onaltı) adet başka illere ait sahte ambulans plakası ele geçirilerek el konuldu.

Ambulansın şasesinden yapılan sorgulama  sonucunda da, aracın 21 XXX 331 plakalı olduğu ve plaka kaydının, şüphelilerden H.A. isimli şahsa ait Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan Özel Ambulans olduğu tespit edildi.

Açıklamada  ayrıca, araç içerisinde bulunan B.Y. ve H.A. isimli şüphelilerin sahte ambulans görevlisi kılığında oldukları, ambulans görevlisi kıyafeti giymiş olarak yakalanan şüpheliler  hakkında adli işlemler başlatıldığı  ifade edildi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.