banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Türkiye

Urfa’da 6 Ayda 50 Bin Metrelik İçme Suyu Hattı Döşendi



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), kent merkezinde gerçekleştirdiği içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
ŞUSKİ, içme suyu problemini içme suyu hattı döşeme çalışmasıyla ortadan kaldırarak, yüksek kot oranına sahip mahallelerde su alamayan bölgelerin ihtiyacının da giderilmesini hedefliyor.
Sorunun kalıcı bir şekilde çözülmesi için tekniğine uygun ve planlı olarak çalışan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, sokak sokak çalışarak sert zemine sahip olan kayalık bölgelerde de içme suyu hattı döşemek için büyük uğraşlar veriyor.
Kentleşmeyle birlikte mevcut ihtiyacı karşılamak için içme suyu hattı, ŞUSKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmayla iyileştiriliyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce 2016 yılının ilk 6 ayında 50 bin metre içme suyu hat döşemesi tamamlandı. Çalışmaların yıl sonuna kadar yoğun bir şekilde devam edilmesi hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.