banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Saatçi:

PASSOLİG Kartı olmayanın bu sezon statlara giremeyeceğini anımsatan Saatçi, Yönetimin gerekeni yaptığını şimdi sıranın taraftarda olduğunu ifade etti.

Güneydoğu TV Ana Haber bültenine konuk olan Genel sekreter, Taraftarların PASSOLİG Kartı ve Kombine bilet alması için ne yapmaları gerektiğini söyledi.

Güneydoğı TV'den sonra Duru TV'yi ziyaret eden Saatçi, PASSOLİG taraftarın kimliği olacak dedi.

Saatçi: "Passolig taraftarın kimliği olacak"

Bu sezon yaptığı transferlerle ligin gözde takımlardan biri olan Şanlıurfaspor, yeni sezona hazır. Başarılı bir sezon sergilemek için son hız çalışmalara devam eden ekip, taraftarın da desteğini bekliyor. Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mahmut Saatçi yeni sezon başlamadan taraftarlara önemli uyarılarda bulundu. Saatçi, "Passolig taraftarın kimliği olacak" dedi.

Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mahmut Saatçi, Şanlıurfaspor’a gönül veren bütün taraftarlara çok önemli uyarılarda bulundu. Taraftarların bir an önçe sezona hazırlık yapması gerektiğini söyleyen Saatçi, "Eğer taraftarlar maçlara gitmek istiyorlarsa öncelikle Passolig kartını temin etmeleri gerekiyor." dedi.

PASSOLİG nerede satılıyor?

Urfa halkına bunu iyi izah etmemiz lazım diyen Saatçi, "Hem maç esnasında yaşanan problemler giderilmiş olur, hem de kulüp ile taraftar arasında bir aidiyet bağı kurulmuş olur." diye ekledi. 15 lira karşılığında bu karta 5 yıllığına isteyen herkesin sahip olabileceğini de söyleyen Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Saatçi, ödedikleri 15 liranın yarısının da kulüp hesabına aktarıldığını belirtti. Passolig kartınızı 09:00 - 17:00 saatleri arasında GAP Arena Stadı’nda kurulmuş gişelerden nüfus cüzdanınızla temin edebiliyorsunuz. Ayrıca www.passolig.com adresinden de online olarak Passolig kartınızı alabilirsiniz.

İşinizi yarına bırakmayın

Pazartesi günü gişelerin kapalı olduğunu aktaran Saatçi, "Maçların olduğu gün ve maç esnasında taraftarlarımız Passolig kartını temin edemeyecekler." dedi. Maç günü yaşanacak yoğunluk ve izdihamların önüne geçmek için bu uygulamanın yapılacağını belirten saatçi, "Spor severlerin ve Taraftarların bugünden itibaren Passolig kartlarını temin etmeleri gerekiyor."

Türkiye geneli bir uygulama

Passolig uygulamasının bütün Türkiye’yi kapsadığını belirten Saatçi, Şanlıurfaspor’a gönül vermiş ama Urfa’da yaşamayan bütün sporseverlerin bu kartı alabileceklerini söyledi. Özellikle metropol şehirlerde yaşayan taraftarlarımıza sesleniyorum diyen Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mahmut Saatçi, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir gibi kentlerde yaşayan Şanlıurfaspor’u seven taraftarlarımızın bu kartları temin etmeleri de aynı şekilde Şanlıurfaspor’a katkı sağlayacaktır ve kendilerinin de aidiyetini ortaya koyacaktır. Bu anlamda bir ehemmiyet gösterilirse kulübümüzün  bahtiyarlığı ortaya çıkacaktır. şeklinde konuştu.

PASSOLİG’i olmayan bilet alamayacak

Passolig uygulamasının başlamasıyla birlikte bazı eski ritüellerin de hayatımızdan çıktığını söyleyen Saatçi, "Bilet alımları da oradan oluyor. Passolig’i olmayan bilet alamıyor. Passolig kartını aldıktan sonra istediği bileti yükleyebilecek." dedi. Kombine bilet satışı uygulamasının da Passolig üzerinden yapıldığını belirten Genel Sekreter Saatçi, "Taraftarlarımız istediği bileti ve zamanı belirterek Passolig kartına gişelerden yükleyebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.