banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu

Provokatörlerden biri de Zübeyde Zümrüt

 6-7 Eylül'de Diyarbakır'da yaşanan vahşetin sorumlularından biri de DBP il başkanı Zübeyde Zümrüt. Bağlar Koşuyolu Parkında, sokağa çağırdıkları yandaşlarına hitaben konuşan Zümrüt, Amed'de IŞİD'e destek veren derneklerin olduğunu ve bunlardan haberdar olduklarını kaydederek "Sadece Diyarbakır'da 400'e yakın dernek üzerinden IŞİD çetelerine destek verildiğini biliyoruz." şeklindeki açıklamasıyla, yandaşlarına tüm İslami dernekleri hedef göstermiştir.
  Aynı gün bir radyoda da konuşan Zümrüt, İslami Kurumları hedef göstermeye burada da devam etmiştir.
 

HDP yöneticileri kendi kitlelerini sokağa indirip; "Her tarafı Kobani'ye çevirin", "Diyarbakır'da IŞİD'e destek veren 400 dernek var" diyerek İslami kurumları; saldırılara, vahşete ve katliamlara hedef haline getirmiştir.

En nihayetinde şehre dağılan PKK/HDP'liler kendilerine ilk hedef olarak İslami kurumları seçmiş ve bu kurumlara yapılan vahşi saldırılar sonucu 6 müslüman katledilmiş, yüzlerce kişide çeşitli şekillerde yaralanmışlardır. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.