banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

PKK, İSRAİLLİ ASKER KİRALADI

Amerika'da sağ basının etkin sitelerinden World Net Daily, İskenderun'daki Deniz Üssüne düzenlenen saldırının PKK tarafından kiralanan İsrailli özel askerler tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti.

Bu paralı askerlerin İsrail güvenlik ve istihbarat teşkilatlarıyla bağlantılı oldukları sanılıyor. Saldırıyı düzenleyen İsraillilerin 2005 yılında Kuzey Irak'ta PKK militanlarına eğitim veren "Kudo" adlı şirketin üyesi olduğu sanılıyor.

Vatan gazetesinin ABD merkezli WDN internet sitesine dayandırdığı iddiaya göre Kudo, eski MOSSAD Başkanı Danny Yatom'un ortağı Shlomi Mıchaels tarafından kurulan bir özel güvenlik şirketi.

PKK'lıların İsrailliler tarafından eğitildiği iddialarının basında yer almasının ardından Irak'tan çekilen Kudo'nun son aylarda yeniden bölgeye döndükleri ve PKK'lıların eğitimine devam ettikleri ileri sürülüyor.

WND'nin askeri güvenlik uzmanı Joseph Farah tarafından kaleme alınan yazıda, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve yardımcısı Aslan Güner'in de bu şüpheler üzerinde yoğunlaştıkları ve İsrail'in son dönemde askeri üslere düzenlenen saldırılarla ilişkili olduğu iddiasını ciddi bir şekilde değerlendirdikleri kaydedildi.

İddianın dile getirildiği rapor, WND'nin askeri güvenlik uzmanı Joseph Farah tarafından kaleme alındı. Farah, ABD Başkanı Obama’nın Birleşik Devletler sınırları içinde doğmadığını iddia ederek, Başkanlığının şaibeli olduğunu ve düşmesi gerektiğini söyleyen grubun içindeydi.
Radikal

Haberin orjinaline bu linkten ulaşabilirsiniz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.