banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Pınarbaşı; Hainlik Yapanların gözünün Yaşına Bakmayacağız!


Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Polis evinde gerçekleşen toplantıya , Yerel TV Temsilciler, Gazeteciler ve Ajans temsilcileri katıldı.
Burada Şanlıurfa'nın Suriye sınırında, Suruç’ta, Ceylanpınar'da yaşanan olaylar hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Müdür Pınarbaşı:" Şanlıurfa'da PTS sisteminin kapatılmasına yönelik yapılan istihbaratı çalışmalarımızda sistemi kapatan kişiler hakkında gerekli işlemleri tamamladık ve gerekli uygulamayı yerine getirdik. Düşünün bir devlet 14 yaşında aldığı genci büyütüyor, emek veriyor ve maaş almasına kadar emek veriyor. Bu şahıslar daha sonra kendilerini büyüten yetiştiren devletine hainlik yapıyor. Böyle bir zihniyet içerisinde olanlar bilsin ki kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak ve hadlerini bildireceğiz" dedi.

Urfahaberler

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.