banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

'Parayı duyan 'akraba' çıkıyor'

Şanlıurfa'da 2008'de oğulları Y.Ç.'ye hastanede HIV'li kan verilen ve açtıkları dava sonunda 1 milyon 393 bin lira tazminat kazanan baba Mehmet Ç., "Oğlumla kimse konuşmadı, Oyun oynamadı. Şimdi tazminatı duyan herkes arıyor" dedi.

 1 Aralık Dünya AIDS Günü'nde tazminat kazandığını öğrenen aile, buruk da olsa sevinç yaşadı. Yıllardır en yakın akrabalarının bile kendilerini dışladığını ve kapılarını çalmadığını söyleyen baba Mehmet Ç., sözlerine şöyle devam etti: "Zaman geldi oğlumu doktora götürmek için eşyalarımı bile sattım. O dönemde akrabalarımız bir gün bile 'bir şeye ihtiyacınız var mı' diye sormadı. Oğlumla kimse konuşmadı. Oyun bile oynamadı. Şimdi tazminatı duyan hiç tanımadığım insanlar bile eve gelip, 'Biz seninle akrabayız, bir emrin var mı' diyor. Ne çok akrabam varmış. Telefonum Sabaha kadar susmadı, tazminat kazandığımızı duyan arıyor. Yıllardır selam vermeyen insanlar parayı duyunca bana Mehmet Bey demeye başladı."
 
'ONA ARAZİ ALACAĞIM'
 Parayı aldıkları zaman önce araba alacağını da vurgulayan Mehmet Ç., "Oğlumu gece de olsa doktora götürmem gerekiyor. Onun için önce araba alacağım. Geri kalan parayla da oğlumun adına arazi almayı düşünüyorum. Çünkü bu onun parası. Benim arazim yok. 8 çocuğum var, 5'i okula gidiyor. Ben de sağlık ocağında 900 lira ücretle çalışıyorum. Başka gelirim yok" diye konuştu.
 

Kaynak : Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.