banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Okullarda temizlik işleri başladı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde belediyeye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü okullarda temizlik kampanyası başlattı. Bugün sabahın saatlerinden itibaren ilçe sınırları içerisindeki okullarda temizliğe başlayan temizlik personelleri, ilk olarak Cumhuriyet İlköğretim okulu ile Ertuğrul Gazi İlkokulunda işe başladı.

“Temizlik devam edecek’’

Konu hakkında açıklamada bulunan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Toprak, “Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrenci kardeşlerimiz okullarına geldiklerinde tertemiz bir okul görecekler. Bizlerin onlardan beklentileri hem okullarını hem de çevrelerini temiz tutmalarıdır. Cumhuriyet ve Ertuğrul Gazi okullarımızdaki temizlik ile birlikte diğer okullarımızda da yapacağımız temizlik belirli periyotlarla devam edecektir.” dedi. (Mustafa Bikeç-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.