banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Musul Valisi Nuceyfi Şanlıurfa’da

 

 

İlk olarak Şeref salonuna geçen Musul Valisi Asil Nuceyfi şeref defterini imzaladı. Şeref Salonunda bir konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, Musul Valisi ve beraberindeki heyeti Şanlıurfa’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ İhtiyacımız olan barışın, kardeşliğin ve işbirliğinin geliştirilmesi için bu tür ziyaretler son derece önemlidir. Kendisi yoğun programına rağmen Cuma gününe kadar, ikna edebilirsek Cumartesi gününe kadar ilimizde olacaklar. İlimizin kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerini gezip görecekler. İş adamlarımızla görüşmelerde bulunacaklar. Ben kendilerine hoş geldiniz diyorum. İnşallah verimli ve hayırlı bir ziyaret olur” dedi.

Musul Valisi Asil Nuceyfi ise kendisine gösterilen sıcak karşılamadan dolayı teşekkürlerini ifade ederek: “Türkiye’ye yakın olmak amacıyla Türkiye’nin Musul’a yakın vilayetleriyle yakın ilişkiler içerisinde olmak istedik. Şanlıurfa’yla ticari, ekonomik ve sosyal ilişkilerimizi tamamlamak istedik. İlerleyen günlerde ise bu ilişkilerimizi güçlendireceğiz. Bizi karşılayan Şanlıurfa Valisi ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz” dedi.

Valilik Şeref Salonundaki açıklamaların ardından Vali Güvenç, misafirleriyle makamında görüşmeye devam etti.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaValiMusulNuceyfi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.