banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Mısır halkı tarih yazıyor

İhvan ve darbe karşıtları tarih yazıyor. Mısır'da Mursi'ye sahip çıkan milyonlar sokağa döküldü. Adeviyye Meydanın'da tarihi bir gün yaşanıyor.

Özellikle Adeviye, Nahda radyo televizyon ve Muhafız Alaı önündeki  İhvan mensupları aksam iftardan sonra bu meydanlarda bulunan milyonlarca insan ile darbeye karşı olduklarını ifade edecekler.

TIMETURK Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek'e acıklamalarda bulunan İhvan'ın üst düzey yöneticileri kesinlikle silah kullanmayacaklarını şiddete bulaşmayacaklarını ve pasif direniş yapacaklarını vurguladılar. Gerekirse meydanlarda aylarca kalacaklarınıi ifade eden İhvan üyeleri Mursi'nin bırakılması gerektiğini ve seçilmiş kurumlarin iş başına gelmesi gerektigini bundan sonra işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Çok sayıda İhvan üyesinin Kahire'ye gelmek için yollara çıktığını ancak engellendigini belirten İhvan üyeleri ne olursa olsun başaracağız diyorlar.

Meydandan bir saniye bile ayrılmayan Mursi yandaşları namazlarını meydanlarda kılıyor.

TİMETÜRK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.