banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Milletvekili Gülpınar'dan Afrin açıklamasında harita vurgusu

Geçmişten bugüne kadar ortadoğu'da planlı bir şekilde çalışmalar yapıldığına dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, planlanan oyunlar hakkında kimsenin konuşmadığına ve TSK tarafından yapılan operasyonda konuşanları sert dille uyardı.

ABD'nın 12 bin km'den gelip ortadoğuyu dizayn etmeye kalkışmasını eleştiren Gülpınar: "100 yıldır Ortadoğu’yu dizayn etmek için, petrol için, gaz için, para için binlerce km. öteden buralara gelip haritaları çizenlere, ülkeleri bölenlere, kardeşi kardeşe kırdıranlara söz söyleyemeyenlerin Türkiye’nin attığı bu adımları eleştirme hakkı yoktur. #AfrinOperasyonu

Bölgede DAESH palavrasıyla ortaya çıkıp İslamiyeti lekelemeye çalışan ve devletlere, özellikle de Türkiye Cumhuriyetine ayar vermeye çalışanlar elbette gerekli cevabı alacaklardır. #ZeytinDaliHarekati

Türkiye Cumhuriyeti Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Zazasıyla ve diğer birçok etnisitesiyle ve inanç grubuyla bizimdir, ilelebet bizim kalacaktır Allah’ın izniyle. Bu Vatan şer güçlerin dizaynına kapalıdır. Son yıllarda gözgöre göre dayatılan senaryoya sessiz kalınması düşünülemez" dedi.

Haber: Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.