banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ran’ın dini ve siyasi lideri Seyyid Ali Hamane, Amerika ve müttefiklerinin IŞİD’e yönelik operasyonunun gerçekçi olmadığını ve Müslümanlar arasına düşmanlık tohumları ekmek amacı taşıdığını belirtti.

Tekfirci akımın emperyalizmin ürünü olduğunu, ancak artık ateşiyle sahiplerini de tutuşturmaya başladığını ifade eden Hamaney, son operasyonun Müslümanlar arasına düşmanlık tohumları ekmek amacıyla yapıldığına dikkat çekti.

Hamaney konuşmasının devamında, "Şiiler ve Sünniler birbirlerinin duygularını kışkırtıcı ve tahrik edici provokatif açıklamalarla düşmana yardımcı olmamalı ve kutsallıklara karşı saygısızlık yapmamalı" ifadelerini kullandı.

İngilizlerin habis ellerinin İslam mezhepleri arasında ayrılık çıkarma hususunda uzmanlaştığını söyleyen Hamaney son olarak, “İslam mezhepleri arasında ayrılık ateşini tutuşturanlar ve bu mezheplerin kutsallarına dil uzatanlar Amerika ve İngiltere’ye yardım etmektedir” ifadelerini kaydetti.

Hamaney son olarak, Müslüman ülkeler ve liderlerine çağrıda bulunarak gerçek düşmanların eliyle bir harekata girişmek "düşmanın ekmeğine yağ sürmektir" ifadelerine yer verdi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.