banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Mersav Aşireti Mustafa Yavuz’da birleşti

Milletvekili Aday adayı olan AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Yavuz, Seçim çalışmaları kapsamında Mersav aşiretinin lideri Fevzi Karataş, Mersavi ailelerini ve ŞUTİM Başkanı Faruk Akbaş ve Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun’u ziyaret edip destek istedi.

AK Parti çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra son olarak 4 yıl boyunca Halkla İlişkiler Başkanlığını yapan Mustafa Yavuz, Fevzi Karataş, Mehmet Altun ve Faruk Akbaş’a yaptığı ziyaretler sonrasında; “biz hayırlı bir iş işin yola çıktık. Amacımız Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalılara hizmet etmektir. Bu yola çıkarken Akrabalarımdan destek almam beni sevindirdi. Allah “Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık” diyor. Bu hayrılı yolda kabilemizin lideri ve ileri gelenlerinin bana olan desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fevzi Karataş ise siyasetin uzun bir mecra olduğunu bu yolda Mustafa Yavuz'a başarılar dilediğini belirtti.

Şanlıurfa Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve ŞUTİM Sebzeciler Dernek Başkanı Faruk Akbaş ise Mustafa Yavuz'a çalışmalarında başarılar diledi.

TEŞKİLATLARDAN DA DESTEK ALDI

Milletvekili Aday adayı olan Mustafa Yavuz, ziyaret ettiği Harran, Akcakale, Birecik, Suruç ,Halfeti, Ceylanpinar, Viranşehir, Karaköprü, Eyyübiye AK Parti İlçe başkanlarından da destek talebinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.