banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Meksika, 7.2 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı

Akşam saatlerinde büyük çaplı bir deprem meydana geldiği ülkede evler beşik gibi sallandı. insanlar kendilerini panikle dışarı attı.

Deprem ilk olarak 7,5 büyüklüğünde ölçülmüş ve daha sonra ABD Jeolojik Araştırması tarafından 7.2 büyüklüğüne indirilmiştir. Merkezi, Pasifik kıyısında, ülkenin güneybatı kesimindeki Oaxaca eyaletindeki Santiago Ixtayutla merkezli deprem sonrasında Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi'nin tahminlerine göre deprem sonrası tsunami tehdidi olmadığını açıkladı.

Sosyal medyada çıkan videolar, sokaklarda bir otomobilin kapısını çalkalamaya başladığında insanlara kapıyı açtığını gösteriyor. Bir bina içerisindeki görüntüler, koridor boyunca dizilmiş insanlarla ileri ve geri sallarlar.

Depremde Herhangi bir hasar, ölüm veya yaralanma olup olmadığı  hanüz açıklanmadı.

Bilindiği gibi Meksika'da 19 Eylül 2017'de yaşanan 7,1 büyüklüğündeki depremde 369 kişi hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.