banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Mavi Marmara şehitlerine Malezya'dan yardım

31 Mayıs 2009 tarihinde Gazze'ye Özgürlük Filosuna yönelik İsrail'in saldırısı neticesinde şehit olan dokuz vatandaşımızın yakınlarına Malezya Başbakanının eşi Datin Seri Rosmah Mansor tarafından mektup ve 5.000.00 dolar yardım çeki gönderildi.

Yardım çekleri Kuala Lumpur Büyükelçiliğimizden alınarak saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına gönderildi.

Saldırıda şehit olan vatandaşımızdan biri de Şanlıurfalı Fahri Yıldız'dı. Yıldız'ın Eskin köyünde oturan kardeşi Habip Yıldız'a 5 000,00 dolarlık yardım çeki Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan tarafından verildi.

Vali Nuri Okutan yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Bu yardım çekini şehit Fahri Yıldız adına size takdim ediyorum. Ayrıca hamın efendiye sizlerin ve Şanlıurfalıların adına teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Çeki teslim alan kardeşi Habip Yıldız ise, "Bugün Sayın Valimiz Nuri Okutan, Malezya Devlet Başkanı'nın eşi tarafından gönderilen çeki bizlere teslim etti. Büyük incelik yapmışlar. Biz bu yardımı ailesinin isteğine üzerine hayır kurumlarında değerlendireceğiz. Bu yardımı ağabeyimizin yaptırdığı camiye hibe edeceğiz" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.