banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Libya'daki işçiler Türkiye'ye getiriliyor

Libya Ubari'deki bir şantiyeden acilen tahliye edilen 396 işçi ile ilgili yazılı açıklama yapan Dışişleri Bakanlığı, işçilerin Türkiye'ye dönebilmeleri için Misrata'ya nakledilmeye başlandığını bildirdi.

Libya'daki güvenlik durumu nedeniyle Bakanlıkça personelin tahliyesi için gerekli telkinlerde bulunulduğu belirtilen açıklamada, "Halen Libya’da faaliyet gösteren şirketlerimizden birinin şantiyesinin bulunduğu Ubari’den acil tahliye ihtiyacı doğması ve 396 işçinin Ghat'a nakledilmesi üzerine Bakanlığımız vatandaşlarımızın yurda dönüşleri için müdahil olmuştur. Bu çerçevede Ghat Havaalanında bulunan vatandaşlarımızın Ghat’dan Misurata’ya nakillerine başlanmıştı. Vatandaşlarımız için Misurata’da konaklama ve sağlık kontrollerine ilişkin gerekli tertibat alınmıştır. İşçilerimizin en kısa sürede Misurata'ya nakilleri ve sonrasında ülkemize ulaşmaları amacıyla her türlü çalışma yürütülmektedir" denildi.  (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.