banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Kobanili mültecilerin yağmur çilesi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde dün akşamdan bu yana yağmur etkisini devam ettiriyor. Yağan yağmura yakalanan Kobanili sığınmacılar ise, çaresiz bir şekilde sınırın diğer ucundan bu tarafa gelmeyi bekliyor.

Saatlerce sınırda bekleyen Kobanilileri bir de yağmur yakalayınca içler açısı bir durum daha yaşandı. Ayrıca sınırı geçip Suruç ilçesindeki parklarda ve dışarıda kalan Kobanililer de yağmurdan nasibini aldı.

Öte yandan dün geceden beri yağan yağmurun ardından oluşan çamurdan dolayı geçişlerin yapıldığı Yumurtalık giriş bölgesine araçlar giremiyor. Sabahın erken saatlerinden Yumurtalık giriş kapısına gitmeye çalışan çok sayıda araç yolda bekliyor. Yumurtalık giriş bölgesi iş makineleriyle açılmaya çalışılıyor. (Fatih Akgül/Mehmet Aslan-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.