banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kobanili mültecilere tekerlekli sandalye yardımı

Suruç İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi ilçede bulunan ve tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bedensel engelli ihtiyaç sahibi 17 yaşındaki Kobanili sığınmacıya tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Tekerlekli sandalyeleri çadır kent ve ilçede kalan ihtiyaç sahiplerine götüren Suruç İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, “Toplumda her birey bir engelli adayı olduğunu unutmamız gerekir. Ancak yanı başımızda tekerlekli sandalye ihtiyacı duyan kardeşlerimizi görmezlikten gelmemiz mümkün değil. Şimdiye kadar 30 adet tekerlekli sandalye verdik. Kaymakamlık olarak yardımlarımızı her ihtiyaç sahibine ulaştırdığımız gibi ihtiyaç sahibi olan engelli kardeşlerimize de devam edecek. Bugünde burada doğuştan felçli olan ve şimdiye kadar ailesinin maddi sıkıntılardan dolayı tekerlekli sandalye alınamayan 17 yaşındaki kardeşimiz Fatma Mustafa’ya en çok isteği olan tekerlekli sandalyesini verdik. İnşallah sokaklarda rahat gezecek arkadaşlarıyla ailesiyle istediği yere gidebilecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.