banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Kazayla Gelen Kan Davası barışla sonuçladı


Ölümle sonuçlanan kazada Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan her iki ailenin ileri gelenleri ile görüşerek yaşanan olayın bir kaza olduğunu her iki tarafında aklı selim bir şekilde davranmasını istedi.Yaklaşık bir ay devam eden görüşmeler sonucunda iki ailede barışı kabul etti.

Düzenlenen barışla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir belediye meclis üyesi Halef Kete yaptığı konuşmada:Akçakale belediye başkanımızın girişimleriyle meşhurlar  ve Hubeti aşiretleri arasında yaşanan üzücü  kazada barış sağlandı.Allah herkesten razı olsun dedi.

Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ise:“İlçemizin tanınmış ailelerinden Ok ve Meşhurgil aileleri  arasında yaşanan kazada bir kardeşimiz hayatını kaybetti.Yaklaşık bir aydır. Her iki ailenin ileri gelenleri ile yaptığımız görüşmede iki tarafta bizleri kırmayıp yaşanan üzücü kazayı barışla noktalandırdık.Bizleri kırmayıp barışı seçen her iki aileye teşekkür eder.En kötü barış en iyi savaştan iyidir.”Dedi.

 

Güneren mahallesi taziye evinde düzenlen barış okunan duanın ardından misafirler onuruna verilen yemeğin ardından sona erdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.