banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Kayıp gencin ailesi müjdeli haber bekliyor (VİDEOLU)



Günlerdir geceleri bile uyuyamayan gözü yaşlı Çiftçi ailesi, altı gündür ailesinden kaçarak ortalıktan kaybolan çocuklarından gelecek müjdeli bir haber bekliyor.
En son altı gün önce eve gelen Ali Çiftçi (22), ailesiyle tartıştıktan sonra bir daha eve dönmedi. Kayıp için karakola başvuran aile, görenlerin kendilerine telefonla ulaşmasını bekliyor.
Gelecek bir müjdeli haber bekleyen anne Fatma Çiftçi, “Akşam eve geldi yemeğini yedikten sonra babasıyla biraz tartıştı. Daha sonra kızarak evden çıktı. Biraz para istedi dedi ki ‘gidip seyyar arabamın tekerleğini yapacağım’ onu da yapamadan geri geldi. Sonra evden çıkıp bir daha da geri gelmedi. Telefon numarasını birkaç kez aramamıza rağmen telefonunu kaldırmadı sonra telefonunu da kapattı. Şimdi ulaşamıyoruz. Onu gören varsa Allah rızası için bize haber versin.” diye konuştu.
Oğlunun bulunması için karakola başvurduğunu belirten baba Kemal Çiftçi ise oğlunun geri gelmesini beklediklerini, bulanların ise Allah rızası için 0541 562 10 72 numaralı telefonu aramalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.