banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor Kuşadasıspor Jan Kuchta

Katar İhvan liderlerini sınırdışı etti

Katar, Mısır'daki Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) liderlerinden 7 kişiyi sınırdışı etti.

Katar'ın sınır dışı ettiği İhvan liderleri,

İhvan Genel Sekreteri Mahmud Hüseyin, İhvan'ın siyasi kanadı Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Yönetim Kurulu Üyesi Amr Derrac ve Hamza Zoba, HAP Yüksek Konsey Üyesi Eşref Bedreddin, İhvan liderlerinden ve eski Vakıflar Bakanlığı Vekili Cemal Abdussettar, İhvan üyesi vaizler İsam Telime ve Vecdi Guneym. Olduğu öğrenildi.

Öte yandan Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP)  Yönetim Kurulu Üyesi Derrac, yaptığı yazılı açıklamada, Katar'ın, Mısır halkına askeri darbeye karşı mücadelede verdiği desteğinden övgüyle söz ederek, bölgenin karşılaştığı durumu çok iyi anladıklarını belirtti.

Vaiz Vecdi Guneym de sosyal paylaşım sitesi You Tube'den yaptığı açıklamada, Katar'dan ayrılacağını duyurdu.

Guneym, "Katar'ı zor durumda bırakmamak için davet çalışmasını Katar'ın dışında devam ettirme kararı aldığını" kaydetti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.