banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Karaköprülüler bayramlaştı

Bayramların dargınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu ve birlik, beraberliğin olduğu günler olduğunu ifade eden Başkan Metin Baydilli; “11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramına girmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu ve birlik ve beraberliğin olduğu günlerdir. Ramazan Bayramı inşallah İslam alemine, Şanlıurfa’mıza, Karaköprü’müze; sağlık, huzur, bereket getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Bayram namazı sonrası Başkan Baydilli, ilçeye bağlı kırsal mahallelere giderek oradaki vatandaşların da bayramını kutladı. Minik çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Metin Baydilli, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Gezi sırasında Başkan Metin Baydilli, Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda görev yapan güvenlik güçlerinin de bayramını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.