banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Karaköprü teşkilatı dur durak bilmiyor

İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleriyle seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü ilçe teşkilatı, ekip halinde “Çat kapı” yaparak vatandaşlara Eski Türkiye gazetesi, broşür ve Şanlıurfa için projeleri içeren kitapçık dağıtıyorlar.
Seçim çalışmaları yaparken hiçbir günü boş geçirmeden çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy; “İlçe olarak seçim çalışmalarını hiç aksatmadan yapıyoruz. Bazı günler bölgemizde seçim çalışmalarına katılacak Milletvekili adaylarımızın başka bölgede görevli olduğu günlerde dahi rutin bir şekilde seçim çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Seçim koordinasyon merkezimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, Belediye Meclis Üyelerimizle beraber tüm ekip olarak başarı yakalamaya çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın meyvesini 7 Haziran günü akşamı alırız” diyerek ekip çalışmasına vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.