banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ KIRSALI ŞAHLANDIRIYOR


 Ekipler başlatmış olduğu çalışmalar vatandaşların beğenisini kazanıyor.
Şanlıurfa’nın büyükşehir olması ile Karaköprü ilçesine bağlanan 86 kırsal mahalle hizmetlere doyuyor. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve ekibi kırsal mahallelere yaptığı hizmetlerle kırsal mahalleleri şahlandırıyor.
ÇOK AMAÇLI SALONLAR
Seçim döneminde her kırsal mahalleye Çok Amaçlı Salon taahhüdünde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi verdiği sözleri bir bir yerine getirerek çok amaçlı salonların temelini atıyor. Şuana kadar temeli atılan çok amaçlı salonların büyük bir bölümü açılışa hazır hale geldiği öğrenildi.
SEMT SAHALARI
Kırsal mahallede ki gençlerinde spor yapmasını isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, toplu taşımalı eğitimin yapıldığı okullarda semt sahaları yaparak kırsal mahallede ki gençleri sporla buluşturuyor.
KÖY İÇİ YOL DÜZENLEMELERİ
Kırsal mahalleri tozdan ve çamurdan kurtarmak için kollarını sıvayan Karaköprü Belediyesine Bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, 86 kırsal mahallenin yarısından fazlasında mermerimsi stabilize malzeme serimi yaptı. Geri kalan mahalleri ise 2015 yılında bitirmeyi hedefleyen ekipler kırsal mahalleleri bu kış tozdan ve çamurdan kurtarmayı planlıyor.
TÜM SOKAKLAR KİLİTLİ PARKE İLE DÖŞENİYOR
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de atıl durumda bulunan köy okullarında onarım çalışması yaparak çok amaçlı salon olarak hazır hale getiriyor. Ekipler ayrıca alt yapısı tamamlanan kırsal mahallelere kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
Karaköprü Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten kırsal mahalle sakinleri başta Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi olmak üzere tüm ekibe minnettar olduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.