banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Kalem der: Millet ve İradesine Yapılan Alçak Kalkışmayı Lanetliyoruz

Kalem Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Abdullah Göçmez yaptığı açıklamada: “Vatanımızın bütünlüğüne, birliğine, beraberliğine, dirliğine, istikrarına, emniyetine, huzur ve istiklaline zarar vermeyi hedefleyen bu alçak darbe girişimini ve müdahaleyi nefretle kınıyoruz.

Milletin iradesine karşı yapılan hain darbe girişimi, milletimizin engin feraseti, devletimizin ve STK'ların kahramanca dik duruşu ile püskürtülmüştür. Millet ve iradesine yapılan kalkışma büyük bir mücadele örneği ortaya konularak amacına ulaşamadan engellenmiştir.
Vatanı işgale, devleti ele geçirmeye, millete ayar çekmeye yeltenenlerin 15 Temmuz akşamı başlattığı darbeyi püskürten, darbeci kahpelerin yüzüne tüküren milletimize minnet borçluyuz. Millete ve devlete karşı ayaklananlar, küresel şebekelerin ayak oyunlarına tetikçiliğe soyunanlar bilinki Millet ayaktadır, Çanakkale Ruhu hayattadır.
Rabbimizden darbecilere karşı milletçe gösterdiğimiz birlik ve beraberliğemize kuvvet vermesini ve daim olmasını niyaz ediyoruz.
Bu onurlu mücadelede dimdik duran emniyet güçlerimize ve aziz halkımıza, kavlî ve fiili dualarıyla destek olan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyor, bu direnişte şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan gani rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.