banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

KAHRAMANMARAŞ SERİNTEPE’DE ‘KUTLU DOĞUM’ YEMEĞİ İKRAMI

 Serintepe’nin genç ve gayretli muhtarı Ramazan Gürbak’ın, Camii Derneği Başkanı Mustafa Demir ve Camii İmamı İbrahim Armut ile birlikte organize ettiği yemeğe, protokol mensupları ve davetliler ile vatandaşlardan oluşan yaklaşık 500 kişiden fazla bir kalabalık katıldı.

Kahramanmaraş Müftüsü Muhammed Gevher’in kıldırdığı Cuma namazı sonrasında cami avlusunda hazırlanan masalarda davetlilere; ‘döğme pilavı, nohut yahni ve ayrandan’ oluşan yemek ikramı yapıldı.

Onikişubat metropol ilçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,Vali Şükrü Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil ve yardımcıları, Tarım İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halit Uğur, AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan ve bazı parti yöneticileri, belediye birim müdürleri ve meclis üyeleri, basın mensupları, mahalle muhtarları, çok sayıda davetli ile vatandaş, yemek sonrasında Müftü Gevher’in yaptığı şükür ve bereket duasına hep bir ağızdan ‘Amin’ diyerek ‘Fatiha’ okudu.

Geleneksel hale gelen etkinliğin bu yıl beşincisini yaptıklarını belirten Muhtar Ramazan Gürbak, davete icabet ettiklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.