banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kaçak yapıyla mücadelesini sürdürüyor

Yenice Mahallesinde hazine arazisi üzerine yapılan ve çevre sakinlerinin şikâyetlerini dikkate alan Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğüne bağlı yıkım ekipleri, hızlı bir şekilde harekete geçti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELSAN A.Ş'ye ait olan bölgede, kaçak yapıların oluşmasına Eyyübiye Belediyesi taviz vermedi.

Yıkım ekiplerinin yanı sıra Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı çevik kuvvet polislerinin de katıldığı yıkım esnasında olası bir duruma karşı geniş güvenlik önlemleri alındı. Kaçak yapı içerisinde yaşayan aile olaysız bir şekilde evden çıkarılarak yıkım gerçekleşti.

Kaçak yapının yıkımı sonrası Eyyübiye Belediyesi yetkilileri, hem kaçak yapının önüne geçildiğini hem de vatandaşların şikâyetinin sonuçlandırıldığını belirterek kaçak yapılara asla taviz verilemeyeceğini ifade ederek, hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapılara asla müsaade etmeyeceklerini ve yeni Eyyübiye'nin oluşması için mücadele edilirken müsamaha gösterilmeyecek konulardan biri de kaçak yapılardır. Belediye olarak üzerinde durduğumuz en önemli konulardan biridir. Bizlerin vatandaşlarımızdan beklentimiz bu konuda bizlere yardımcı olmalarıdır. Bir yandan kaçak yapıların önüne geçerken bir yandan da bu tür meydana gelen yapıların önüne geçmeye çalışıyoruz.' dediler.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kaçak yapının yıkımı olaysız bir şekilde tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.