banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Erdoğan Başbakan PKK

İstanbul'dan Akçakale'ye yardım eli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akçakale Belediye Başkanlığına gönderilen gıda yardım kolileri Akçakale Belediye Başkanının eşi Ayşenur Ayhan tarafından ihtiyaç sahibi Suriyeli ve diğer mağdur ailelere ulaştırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Akçakale’ye gelerek Suriyeli misafirlerin durumunu yerinde gören İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Selamet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla 5 bin koli gıda kolisi ve 5 bin adet battaniye gönderildi.

Akçakale Belediye Başkanlığına ulaştırılan yardımlar, Akçakale Belediye Başkanının eşi Ayşenur Ayhan tarafından ilçedeki mahalle muhtarlarıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine battaniye ve gıda kolisi dağıtımını gerçekleştirdi.

Akçakale Belediye Başkanının eşi Ayşenur Ayhan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından gönderilen bu tür yardımların çetin kış aylarında yapılmasının oldukça anlamlı olduğunu söyledi.

Ayhan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Selamet’in, Akçakale’de yaşayan Suriyeli misafirlerin kış aylarına girilmesiyle beraber oldukça sıkıntı çektiklerini gördüğünü belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş'ın talimatıyla ilçemizde yaşayan muhtaç mağdur ve Suriyeli ailelere dağıtılmak üzere gıda kolileri ve battaniye gönderdiler. Bizler de bu yardımların düzenli bir şekilde dağıtımı için bizzat ellerimizle dağıtmak istedik. Bu anlamlı yardımların bize ulaşmasını sağlayan başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Kadir Topbaş'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.