banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato Gökhan Sazdağı

İsrailli general Koçavi, Şanlıurfa'yı hedef gösterdi

Yahudilerin 'Arz-ı Mev'ud inancı gereği Şanlıurfa bölgesini kendilerine vaad edilen topraklar' olarak gördüklerinden dolayı fitnenin ateşini Urfa'ya düşürmek için kara propaganda yapmaya başladılar.

 

İsrail ordusunda askeri istihbarattan sorumlu olan Tümgeneral Aviv Koçavi, Tel Aviv'de düzenlenen güvenlik konferansında bir harita göstererek Türkiye'de üç El Kaide üssü olduğunu savundu.

"ÜÇ İLDE YAKLAŞIK 100 MİLİTAN VAR"

Koçavi'nin sözcüsü, haritada kırmızı lekelerle gösterilen yerlerin El Kaide üslerini yansıttığını söyledi. Reuters, haritadan yaptığı çıkarımla bu üslerin Karaman, Osmaniye ve Şanlıurfa'da bulunduğunu iddia etti.

 

TÜRKİYE YALANLADI

Türkiye Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Tanju Bilgiç, "Türkiye'de El-Kaide terör örgütüne bağlı üslerin bulunduğu" yönünde basında yer alan iddiaları yalanladı.

Bilgiç, "Türkiye'de El-Kaide terör örgütüne bağlı üslerin bulunduğu yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır. Böyle bir durum sözkonusu olamaz" dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.