banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

İş Güvenliği Uzmanı Sınavı yarın yapılacak

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanı Sınavı yarın (27 Aralık 2014) 17 ilde yapılacak.

Aralık Dönemi İş Güvenliği Uzmanı Sınavı; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde düzenlenecek.

Sınava girecekler için yapılan uyarılarda; “Sınava Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanı veya süresi geçerli pasaportu ile kabul edilecektir. Nüfus cüzdanı veya pasaport dışında, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (Bu özel durum, muvazzaf askerler için geçerli değildir.), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar kabul edilecektir. Bunların dışındaki, sürücü belgesi, meslek kimlik kartları ve benzeri diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli belgeler olarak kabul edilmeyecektir.” denildi.

Ayrıca sınav için gerekli olan iki adet kurşunkalem, silgi, kalemtıraş, peçete ve şeker ihtiyaçlar her bir aday için ÖSYM tarafından temin edileceği belirtildi. (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.