banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

İnternet Yayıncıları Platformu Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi makamında ziyaret etti

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Baydilli, her zaman birlik ve beraberlikten güç doğduğunu ve bu platformun Urfa için iyi işler başaracağına inandığını söyledi.

İYP Dernek Başkanı Ahin Güneş, Urfa’da yapılan güzel işlerin yanında usulsüz yapılan işlerinde karşısında oldukları ifade etti. 

Urfa’da internet medyasına yönelik kurulmuş iki tane derneğin bir araya gelerek bir platform oluşturduklarını belirten İYD Başkanı Ahin Güneş; “Bu platformu oluşturmamızdaki amaç hem topumdaki istenmeyen nahoş algıları bertaraf etmek hem de bu meslekte emek sarfeden internet sitelerin daha kurumsal bir yapı oluşturmaktır. Bu platform sayesinde kurumların tasvip etmediği ve bizlerinde muzdarip olduğu oluşumları ortadan kaldırabilmek adına kurumlar arasında bir tampon görevi oluşturmak, daha profesyonel, daha kurumsal, daha hiyerarşik bir yapı içerisinde hizmet eden mesleki bir etik kurallar zincirini ortaya koymak düşüncesi ile bu yola çıktık” dedi.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise kurulan bu platform ile birlikte artık Urfa’nın her anlamda kurumsallaştığının bir göstergesi olduğunu belirterek; “Her zaman birlik ve beraberlikten güç doğmuştur. Sizin kendi aranızda birlik ve beraberlik içerisinde olmanız kendi aranızdaki yanlışlıkları engelleyip, kötüleri de dışlamanız sizi daha da güçlendirir, daha kaliteli kılar ve girdiğiniz her yerde de yeriniz olur, söz sahibi olursunuz. Bu sizin için çok büyük bir artıdır. Bu habercilikte en kötü şey aslı astarı olmayan haberlerin yayınlanıp birilerin rencide edilmesi buna da kimsenin ‘dur’ dememesi ve buna dur demek için o rencide olan kişinin devreye girmesi. Böyle midir? Böyle olmaması lazım. Bu platformu kuranlardan Allah razı olsun. Bu platform ile alakalı ben inanıyorum ki artık bu otokontrol sistem ile birlikte yanlış bir haber daha yayınlanmayacak. Aranızdaki birlik ve beraberlik ile çok daha iyi şeyler yapacağınızdan eminim. Buna kim öcü olmuşsa ondan Allah razı olsun” dedi.

 

İYP’ın ziyaretinde Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik’te hazırda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
IypBaydilli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.