banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

İnce'den Kılıçdaroğlu'na ince mesajlı fotoğraf

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kurultaydaki konuşmasında "Bana çalışan adam lazım, rakı sofrasında konuşan adam değil" diyerek parti içinde tartışma başlatmıştı.

Aynı zamanda CHP’nin 18.Olağanüstü Kurultayı’nda Kılıçdaroğlu'na karşı Genel Başkan adayı olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kaybetmesine rağmen CHP ile devam edeceğini duyurmuştu.

KILIÇDAROĞLU'NUN İSTEDİĞİ CHP'Lİ


Muharrem İnce sözünü tuttu ve sabahın erken saatlerinde Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla takipçilerine mesaj yolladı.

"CHP iktidarı için çalışmaya devam edeceğim" diyen Muharrem İnce, aynı zamanda Kılıçdaroğlu'nun "Bana çalışan adam lazım" sözüne tepki gösteren partililere de cevap vermiş oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.