banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

İmam Hatiplilerden Kobanili ailelere yardım

ŞANLIURFA - IŞİD ile YPG güçlerinin arasında çıkan çatışmadan dolayı kaçarak Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine sığınan Suriyeli mültecilere STK’ların yardımları sürüyor. Ceylanpınar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (CEYİMDER) başlattığı kampanya ile topladığı yardımları Suruç’a yolladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CEYİMDER Başkanı Mehmet Yılmaz, “Kısa bir süre önce ilçemizde başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına çok sayıda vatandaşımız duyarlı davranarak destek oldular. Biz de gücümüz nispetinde Hz Peygamberin ‘Komşusu aç ilen tok yatan bizden değildir.’ Hadisini şiar edinerek bugün ülke komşumuz olan Suriyeli mülteciler için yardım seferberliği başlattık. Gücümüz nispetinde topladığımız yardımları ulaştırmak üzere yola çıkıyoruz.”dedi.

Yılmaz, “Bu kampanyaya Şanlıurfa merkez ve ilçeleri olmak üzere toplam 14 dernek katıldı. Yardımlarımızı beraberce Suruç ilçesinde sığınan Kobanili ailelere ulaştıracağız inşallah” ifadelerini kullandı. (Mustafa Kaynak-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.